BNR va întări relaţiile cu Academia Română

isarescu

BNR va întări relaţiile cu Academia Română, pentru realizarea unor lucrări ample, concepute ca un "referenţial" care să inspire strategii sau programe şi "să îngemăneze viziunile şi idealurile generaţiilor succesiv coexistente" ale României, a declarat guvernatorul instituţiei, Mugur Isărescu.

Un rol esenţial pentru dezvoltarea durabilă a României îl are atragerea fondurilor europene, deoarece economisirea în România va rămâne insuficientă o perioadă relativ îndelungată de timp. Banca Naţională va depune toate eforturile şi va folosi întreaga sa expertiză pentru a accelera acest proces. În acest context, doresc să vă spun că Banca Naţională a României va întări relaţiile sale istorice cu Academia Română, pentru realizarea unor ample lucrări, concepute ca un «referenţial» care să inspire strategii sau programe şi să îngemăneze viziunile şi idealurile generaţiilor succesiv coexistente ale României Contemporane", a spus Isărescu, în deschiderea unui concert organizat cu ocazia a aniversării a 130 de ani de la înfiinţarea BNR.

Română (România)English (United Kingdom)

SPODE | Studii Post-Doctorale in Economie

ue ro fe is edu
Acest site este cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013